НАШИТЕ СЪСТАВКИ

В NICS използваме само съставки със 100% естествен произход.

Основна част от всяко блокче е чистият пчелен мед, който е подбран от производители от екологично чисти райони в Предбалкана. Сушените плодове като ябълки, сини сливи, череши, арония и кайсии са отгледани с внимание и традиции от български земеделски стопанства. Лененото семе, слънчогледовите семки и просото също са подбрани от грижовни производители в България. Ценим високо партньорството си с тях.

Ние познаваме много добре и своите ядки, семена и сушени плодове, които не се отглеждат у нас. Внасяме ги повече от 10 години в България. Избираме най-добрите доставчици от цял свят, затова сме убедени във високото качество на използваните от нас суровини.

Всяка от суровините е сертифицирана по международните стандарти за безопасност на храните. Голяма част отях отговарят на изискванията за кашер храна, което означава висока оценка за сигурност в качеството на храните.

Натуралните блокчетата NICS са естествен источник на протеини и фибри. Те не съдържат ГМО съставки, глутен, холестерол, млечни продукти, добавена захар, оцветители и аромати.


Категории продукти: