222

Кои сме ние:

„ЕкоПрод“ ООД развива успешно повече от 14 години международна търговия с ядки и сушени плодове. От 2014 г. реализира собствена марка NICS за натурални и здравословни храни.

 

Предлагана позиция №1:

 • Главен оператор на автоматизирана линия за производство на барчета.

Изисквания към кандидата:

 • Отговорен Юнак;
 • Желание за работа;
 • Способност да работи активно по няколко задачи едновременно;
 • Добра комуникативност, позитивно отношение и умение за работа в екип.

Описание на длъжността:

 • Обслужване на автоматизирана линия за производство на захарни изделия;
 • Спазване на технологичната последователност;
 • Следене качеството на произвежданата продукция;
 • Спазване на добри производствени и хигиенни практики;

 

 

Предлагана позиция №2:

 • Помощник оператор на автоматизирана линия на производство.

Изисквания към кандидата:

 • Млада, амбициозна и отговорна личност;
 • Желание за работа;
 • Способност да работи активно по няколко задачи едновременно;
 • Добра комуникативност, позитивно отношение и умение за работа в екип.

Описание на длъжността:

 • Организира и контролира технологията на производството;
 • Отговаря за приемане и експедиране на стока;
 • Води необходимата документация, свързана с производството;

 

 

Ние предлагаме:

 • Интересна, позитивна и перспективна работа;
 • Много добро възнаграждение;
 • Млад и динамичен екип;
 • Работа в утвърдена компания;
 • Обучение;
 • Трудов договор на 8-часов работен ден.


При кандидатствате по обявата моля изпратете актуална автобиография на имейл office.nics@gmail.com. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Всички предоставени данни са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.

Просото е неизменна част от хранителния режим за здравословно хранене. Веднъж включил го в диетата си, човек бързо разбира, че просото не е единствено храна за птици.

Изпуканото просо се съдържа във всички  разновидности на NICS. Но какво се крие зад тази храна с много ползи. 

Просото все по-често е определяно като  супер храна. Често е сравнявано с киноа,  амарант и елда, заради високите хранителни  стойности. Тези дребни семена доставят минералите  антиоксиданти  магнезий, калий, фосфор,  калций, цинк и манган в  необходимите дневни количества.

Просото е типична  житна култура, която добавя  ползите си към хранителния ни режим. То е много богато на витамини А, Е, В1, В2, РР и съдържа качествени, бавно разградими въглехидрати и белтъчини. В просото има голямо съдържание на лесноусвоими протеини, фибри, биокатализатори, нишесте, глюкоза, бързо окисляващи се мазнини.

Над 15% от състава на зрънцата просо са протеини. Високото им съдържание го прави идеална храна при вегетариански диети или начин на живот. Количеството магнезий в просото помага за намаляване на неблагоприятният ефект от сърдечен удар, а ниацинът (витамин B3) може да помогне за намаляване на холестерола.

Просото е една от малкото зърнени храни, които са алкални за тялото, дори и след термична обработка. Семената на просото са подходящи за хора с алергия към глутен, а нежната им текстура е подходяща и за най-проблемния стомах. Просото действа като пребиотик заради съдържанието на несмилаеми хранителни фибри, които стимулират развитието на полезни бактерии в стомаха.

Зрънцата на просото са шампион сред всички житни култури по съдържание на силиций - важен за минералния обмен и имунитета. Спомагат и за здравето на костите, зъбите, ставите, съединителната тъкан.

В състава на блокчетата NICS е вкючено белено просо, изпукано под високо налягане и без мазнини. Пуканките от просо се произвеждат от нас в базата ни в с. Мусина по проста технология под налягане 12 атмосфери, без добавени мазнини и микровълнови вълни.

NICS препоръчва консумацията на различни зърнени храни, за да осигурите за организма пълния набор от хранителни вещества, които природата предоставя.

proso i pukanki3 

Играй с NICS! В разгара на лятото сме, а едно от любимите занимания на много от нас е четенето на книги. Изпрати ни снимка как четеш книга, докато си на почивка, и може да спечелиш една от 8-те ПОЛЕЗНИ награди от NICS. Всяка награда съдържа памучна чанта, три разделителя за книги и две блокчета NICS от 40гр. Ние ще споделим снимката във фейсбук страницата ни – https://www.facebook.com/NICS.bg и на нашия сайт, заедно с името ти.

 Период на играта от 17:00ч. на 29.07.2016г. до 17:00ч. на 19.08.2016г.

book Nics

 

 

Повече за условията и правилата на играта може да видите тук:

Ценителите на храната пазаруват продукти, които са вкусни, здравословни и висококачествени. Но „чисти“ ли са те? Има ли разлика в тълкуването на термина „ЧИСТ ЕТИКЕТ“ от производители и потребители?

На езика на потребителите думата „чист“ е равна на „натурален“, „био“ и/или „без консерванти и подобрители

22222

За производителите, обаче, „чист  етикет“ се  отнася за продукти, при  производството на  които, са  използвани  съставки, които по  принцип  са одобрени  и използвани  от  потребителите, съставки,  които  всеки от нас има  в своя  кухненски  шкаф. Списъкът със съставките  трябва  да е кратък, обикновен и да  съдържа  минимално преработени  суровини. Във всички  случаи трябва  да  изключва химикали или Е-та.

Интересуват ли се всъщност хората от тяхната  ХРАНА? Имат ли значение използваните  съставки за производството на храните и  напитките, които ежедневно консумираме? Кой какво чете на опаковката? В живота на всеки от нас има повратен момент, в който разбираме, че здравето не е състояние, а начин на живот, хранене, вътрешен мир, спорт. Раждането на дете, тежко боледуване, ежедневни болежки и дискомфорт обикновено са повод за промяна. Но колко може да „изчака“ нашето тяло, за да осъзнаем, че е настъпило време за промяна. Тези теми вълнуват екипа на NICS ежедневно. Тези теми ще обсъждаме с вас на фейсбук страницата ни. 

Екипът на NICS e изключително щастлив да получи Кошер сертификат, което е още едно доказателство това, че всички съставки на блокчетата NICS са внимателно и стриктно подбрани. Кошер е еврейска дума и означава "подходящ" или "правилен". Храните с Кошер сертификат се асоциират със здравословен живот. Необходимо е познание за всяка една от съставките в продукта, както и стриктен контрол по време на производствения процес, за да се сертифицира той като Кошер. За клиентите на натуралните и енергийни блокчета NICS това е още една оценка за сигурност в качеството и безопасността им.

29812 Kosher Certificate

Така озаглави интерюто си Елена Кортел с Нели и Димитър, което се излъчи по програма "Христо Ботев" на БНР. Част от тяхната история, как са стигнали до решението си да инвестират в малко предприятие за производство на натурални и енергийни блокчета, защо избраха името NICS за тях, може да разберете на http://bnr.bg/hristobotev/post/100687783

Пролетта е време за разтоварване и прочистване на организма – за да му помогнем да излезе от зимния режим, от затворените затоплени пространства с по-тежка термично обработена и консервирана храна – в летен режим, с повече слънце, движение и сурови продукти от градините.

viz2prod4

Организмът ни има нужда от белтъчини и мазнини, за да подкрепя имунитета, костите и зъбите – и от малко или повече здрави въглехидрати, целулоза и фибри за храносмилане. Безценните микроелементи, витамини и ензими, налични в естествените природни продукти, са незаменимо предпоставки за енергичност и здраве, които химията трудно може да конкурира.

В месеца на Великите пости – за вегетарианците всеки месец е такъв ;) – не се чудете откъде да намерите богат на белтъчини и здравословни естествени въглехидрати десерт. NICS съчетава в едно малко по обем и компактно пакетче (40гр стандартна опаковка / 22гр - мини) такива великолепни съставки като качествени подбрани сурови ядки, сушени плодчета, семки, лабораторно тестван натурален български мед и белено просо – суперхрани, които даряват със суперсили, младост и жизненост, подобряват паметта и умствения капацитет.

(за ефекта от съставките ни повече информация ще намерите тук: http://nics.bg/bg/nashite-sastavki)

Супер-пауър в месеца на постите? – протегни ръка и си вземи, от април вече в цялата мрежа на Shell в страната - може да намерите 4 от осемте вида NICS-чета:

Ябълки, пекан и канела

Бразилски орех, кайсия и Чиа

Бадем, червени боровинки и тиквени семки

Какаови, зърна, бадеми и касис

Следете фейсбук страницата ни fb.com/nics и блога за актуални новини, промоции и кампании!

#сNICSнапът

Топла обратна връзка за нас от експедицията, която се качи до върха на Андите с калорийната подкрепа на NICS в началото на 2016. Експедицията се състои от водещи класациите български катерачи с богат и много интересен опит. Повече за преживяванията им ще публикуваме тук съвсем скоро! Навестявайте ни по-честичко или се абонирайте за новите публикации чрез бутона RSS.

dragontail

"Екипът на Dragon's Tail Expedition, Patagonia 2015-2016 и в частност този на Школа по алпинизъм и катерене е единодушен за най-вкусните и здравословни 50 000 (от общо 771 000) кило калории. Тези, предоставени от NICS. Геноцидът над NICS-четата се разрази в рамките на два месеца. Те бяха системно унищожавани в цивилизацията, в планината, в базов лагер, на път за базов лагер, в преден базов лагер, насън, наяве, върху ледниците, под ледниците (в снежна пещера) по време на изкачвания, по време на слизания, на върха на Серо Торе, в подножието на Серо Торе. Всъщност сигурни сме, че експедицията в Патагония представляваше най-мащабното изтребление на NICS-чета в тяхната иначе жизнерадостна история. Възнамеряваме и занапред най-отговорно да контролираме популацията им.

Играй с NICS! Красотата в качествата на плодовете и ядките в NICS започва с красотата в цветовете. Снимай с телефон цъфнало плодно дърво и участвай в играта „Градините на NICS”. Изпрати ни снимката си и й дай красиво пролетно наименование. Ние ще я споделим на страницата ни и тук, във Фейсбук - www.nics.bg и
https://www.facebook.com/NICS.bg, заедно с името ти.
Изпрати ни озаглавения си фотос и спечели жив храст червена или синя боровинка в саксия, готов за разсад.

*Играта трае от 25.03.2016 до 14.04.2016

 gradina

ПРАВИЛА за участие в играта "Градините на NICS", организирана от NICS/EcoProd:

Декември беше важен месец за нас, изпълнен с много партньорства и "екстремни" преживявания във възможно най-положителния смисъл на думата. За едно от тези партньорства вече ви разказахме - Дните на предизвикателствата 2015, на които NICS беше Генерален спонсор.

След думите обаче е време и кадрите да поговорят - вижте първото видео от поредното издание на Дни на предизвикателствата и усетете атмосферата на събитието отблизо.