love nics copy Любовта е едно от нещата, които ни водят в бизнеса вече повече от 12 години - любовта към това, което правим, любовта към природата, към децата ни. Затова и решихме да подарим на всички приятели на нашите десертни блокчета много изненади с кампанията “Обичай с NICS” около Св. Валентин.

Всеки, който поръча от електронния ни магазин на nics.bg кутия с блокчета NICS от 8 до 14 февруари 2016 г., ще получи като подарък два броя от лимитираната серия NICS с вишна, какаови зърна и бадем. Новото блокче е нашата изненада за вас за наближаващата пролет и тези от вас, които ползват нашия е-магазин, ще са първите, които ще му се насладят.

При всяка от поръчките до 14 февруари включително ще имате възможност да напишете в бележките към заявката и своето послание до любимия човек за Свети Валентин и той да го получи заедно с нашия подарък. Защото новият NICS е за споделяне с любими хора.

Подарък ще можете да спечелите и на нашата Facebook-страница - fb.com/nics.bg! Всеки, който довърши изречението “#ОбичамNICS и…”, като сподели публично на своята стена снимката с розовото сърце на NICS, ще участва в жребий за 6 бр. от блокчето с вишна, какаови зърна и бадем.