Пролетта е време за разтоварване и прочистване на организма – за да му помогнем да излезе от зимния режим, от затворените затоплени пространства с по-тежка термично обработена и консервирана храна – в летен режим, с повече слънце, движение и сурови продукти от градините.

viz2prod4

Организмът ни има нужда от белтъчини и мазнини, за да подкрепя имунитета, костите и зъбите – и от малко или повече здрави въглехидрати, целулоза и фибри за храносмилане. Безценните микроелементи, витамини и ензими, налични в естествените природни продукти, са незаменимо предпоставки за енергичност и здраве, които химията трудно може да конкурира.

В месеца на Великите пости – за вегетарианците всеки месец е такъв ;) – не се чудете откъде да намерите богат на белтъчини и здравословни естествени въглехидрати десерт. NICS съчетава в едно малко по обем и компактно пакетче (40гр стандартна опаковка / 22гр - мини) такива великолепни съставки като качествени подбрани сурови ядки, сушени плодчета, семки, лабораторно тестван натурален български мед и белено просо – суперхрани, които даряват със суперсили, младост и жизненост, подобряват паметта и умствения капацитет.

(за ефекта от съставките ни повече информация ще намерите тук: http://nics.bg/bg/nashite-sastavki)

Супер-пауър в месеца на постите? – протегни ръка и си вземи, от април вече в цялата мрежа на Shell в страната - може да намерите 4 от осемте вида NICS-чета:

Ябълки, пекан и канела

Бразилски орех, кайсия и Чиа

Бадем, червени боровинки и тиквени семки

Какаови, зърна, бадеми и касис

Следете фейсбук страницата ни fb.com/nics и блога за актуални новини, промоции и кампании!

#сNICSнапът