След повече от 10 години опит в доставките на висококачествени ядки, семена и сушени плодове, дойде време да дадем добавена стойност към тях. През 2015 г. „ЕкоПрод“ ООД започна производството на собствена линия от висококачествени хранителни блокчета – NICS.

Основахме нашето производство на принципите, които досега следваме в бизнеса си: честни отношения с нашите доставчици и клиенти, прецизен контрол за произхода на всяка съставка, изцяло екологичен процес на производство и стриктно спазване на стандартите за безопасност на храните.

Това ни кара да вярваме, че можем да предложим на клиентите и партньорите си в България хранителен продукт, който е различен от останалите на пазара.

В търсене на балансиран и природосъобразен резултат, подбрахме ядки, семена и сушени плодове и добавихме към тях висококачествен пчелен мед.

Роди се NICS – блокче, което събира в себе си хранителни вещества от естествен природен източник. Здравословен десерт, който може да се консумира по всяко време на деня.

NICS е първото блокче на българския пазар от изцяло природни съставки. То изразява концепцията ни, че природата може да осигури всичко необходимо за човешкия организъм. Всеки NICS зарежда организма Ви с хранителните вещества, от които той се нуждае.

Преди да създадем NICS, ние направихме така, че всяка от нашите съставки да бъде доставена от сертифициран източник, защото имаме познанията за подбора на наистина качествени суровини за блокчетата.

Производствената ни база се намира в павликенското село Мусина. Там няма индустриално замърсяване, въздухът е чист, няма стрес и отрицателна енергия. Целият ни процес на създаване на NICS отговаря на всички стандарти за безопасност на храните.

Като спазваме всичко това, ние можем да Ви дадем честната си дума, че NICS е блокчето от природата за Вас.

Нели и Димитър